Vitaliteitsproeverijen

Bij BooSSST organiseren we unieke vitaliteitsproeverijen voor jouw medewerkers. Hierbij enthousiasmeren en verleiden we je medewerkers om aan hun vitaliteit & werkgeluk te werken. Samen met onze community van professionele BooSSST-ers zorgen we voor een energieke dag. In een vitaliteitsproeverij programmeren we – in overleg met jou – de juiste thema’s van vitaliteit & werkgeluk op een laagdrempelige, luchtige én enthousiasmerende manier.

BooSSST werkt samen met professionele, gespecialiseerde BooSSST-ers. Zo hebben we specialisten voor ieder thema die hun interventies aanpassen op jouw organisatie. Je kunt kiezen uit diverse thema’s, actief of passiever.
De interventies die we samen uitkiezen zorgen voor een hogere veerkracht, reflectie, groei, preventie, verlangen omzetten in doen, plezier, verbinding, balans, omgaan met emoties etc.

Meedoen is laagdrempelig. We hebben een persoonlijke en leuke aanpak. Uiteraard is de privacy van alle deelnemers gewaarborgd. Een proeverij is een krachtige manier om groepen werknemers gelijktijdig te ontwikkelen met passende interventies. In relatief korte sessies bereik je een groot leerrendement. Dat komt door de combinatie van theorie en praktijk.
Met actieve werkvormen zorgen we ervoor dat de deelnemers de nieuwe kennis en vaardigheden direct kunnen toepassen in hun dagelijkse gedrag.
Zo zal je zien dat medewerkers na de workshop direct handvatten hebben om aan hun eigen vitaliteit te werken.

De vitaliteitsproeverijen zijn verdeeld in 5 hoofdthema’s rondom vitaliteit & werkgeluk;

Eventueel aangekleed met een:

  • vitaliteitskermis
  • smoothiefiets
  • stoelmassage
  • complimenten van de complimentenmeisjes

Het concept van een vitaliteitsproeverij werkt goed vanwege de groepsbinding. Je doet het als groep met elkaar en je stimuleert elkaar. De fun-factor helpt bij het luchtig brengen van de kernboodschap van vitaliteitsmanagement.

Onze vitaliteitsproeverijen zijn flexibel. Een dag of een dagdeel, een vitaliteitsweek met dagelijkse interventies of iedere maand een andere interventie, afhankelijk van je wensen en doelen. Wil je een enkele interventie boeken? Ook dat is in veel gevallen mogelijk.

Locatie van de proeverij
Wil je de vitaliteitsdag inhouse organiseren? Dat kan. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Een meerwaarde kan zeker ook zijn om een mooie, externe plek te kiezen. Zo zijn je werknemers er ook echt even uit. Een heerlijke plek in het groen. Of aan het water, gecombineerd met bijvoorbeeld een tocht in fluisterbootjes of een wandeling in de natuur. En natuurlijk kunnen we dat allemaal voor je regelen. Graag zelfs! Wel zo handig om alles in één hand te hebben. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van evenementen op locatie en zijn daarin de ideale organisatiepartner. We begeleiden daarbij vanaf de eerste uitrol tot aan het behalen van succes.

Corona en locatie of (deels) online
Door Corona zijn fysieke personeelsbijeenkomsten nu niet overal mogelijk, er zijn echter zeker locaties waar nog steeds bijeenkomsten georganiseerd kunnen en mogen worden. Op andere locaties zijn bijeenkomsten met kleinere groepen heel goed mogelijk, zeker als er ook activiteiten buiten plaats kunnen vinden. Denk hierbij aan een team, afdeling, klantengroep etc.
Uiteraard houden wij bij de organisatie van jouw vitaliteitsproeverij rekening met alle wet- en regelgeving en staat de veiligheid van de deelnemers bovenaan. Een aantal interventies kunnen wij ook online verzorgen, de impact zal wellicht anders zijn maar zeker waardevol om af te wisselen én energie-verhogend. Ook zijn er studio’s te huur waar een programma kan worden opgenomen en deelnemers eventueel online live bij aanwezig kunnen zijn.
Veel van onze BooSSST-ers hebben hier inmiddels veel ervaring in en staan dan ook online klaar!
Een of meerdere sessies zijn snel geregeld, zeker als de benodigde techniek reeds aanwezig is.

Wanneer geven we jouw medewerkers een BooSSST?
Deze inspiratiesessies kun je inzetten op diverse personeelsactiviteiten zoals een heidag, een teambuilding, een managementsessie, het eindejaarsfeest of misschien wel de start van een vitaliteitsprogramma.
Een dag of dagdeel, een vitaliteitsweek met dagelijks één of meerdere interventies of iedere maand een andere interventie, afhankelijk van het aantal werknemers, de wensen en de doelstellingen.

Preventief werken aan een gezonde leefstijl is een cadeautje dat je later uitpakt.

De vitaliteitsproeverij van BooSSST is een combinatie van preventieve en amplitieve interventies. Ze zetten aan tot een grotere bewustwording en doen een aanzet tot gedragsverandering. Aandacht voor gedragsverandering en de bewustwording die daarvoor nodig is, realiseer je niet in één dag maar alles wat je aandacht geeft, groeit!

Fysieke en mentale ontspanning verbeteren de persoonlijke vitaliteit, en zorgen voor een betere focus, rust en ontspanning.

Vitale medewerkers zijn creatiever, werken beter samen en zijn innovatiever.


Een BOOSSST organiseren!?